3 Ocak 2021 Pazar

MUSTAFA AYDIN, ZAMAN'DA ÇALIŞIRKEN FETÖ'NÜN YAHUDİLİĞİNİ NASIL YAZDI? 2013'TEN SONRA NASIL MUHALEFET ETTİ? TUNCAY OPÇİN, KOVULSUN DİYE NASIL HEDEF GÖSTERDİ?

HERŞEY BELGELİ, İSPATLI!

Hayatı boyunca Fetullah Gülen'i himaye eden, Hizmet Vakfı kurulurken Fetullah Gülen'le birlikte hizmet edeceğine dair protokol imzalayan, Fetullah'ın dini bozduğu ortaya çıktığında onu korumak için 1996 yılında lahika yayınlayan, yakın çevresi kripto FETÖcülerle dolu olan, son olarak 5 Aralık 2020'de Gülen'in en üst düzey mollası Muhammet Nur Sungur ile SKANDAL ŞEKİLDE canlı yayın ders yapan Hüsnü Bayramoğlu ve onun desteklediği FETÖcü olduğu ortaya çıkan yeğeni Süleyman Yasin Akdeniz hadisesi ile karşı karşıyayız. Bayramoğlu'nun desteklediği ve hepsinin kripto FETÖcü olduğu garip bir ekip, FETÖ'yü bitiren Tahşiye Yayınevi grubuna ve o davanın en önemli tanığı olan Mustafa Aydın'a saldırıyor. Hedefleri FETÖ'yü bitiren Tahşiye Davası'nı ve mahkumiyetleri aynen Ergenekon davalarında olduğu gibi AİHM ve AYM eliyle ortadan kaldırmak ve bu davaları uluslararası hale getirerek hükümeti yıkmak. Bu ekip düzmece belge ve kupürleri firari FETÖcü Abdullah Bozkurt'a gönderiyor, o da Nordic Monitor adlı twitter hesabından iftiralarına devam ediyor. ŞEBEKE SON DERECE AÇIK ÇALIŞIYOR! Mustafa Aydın'ın Zaman'da çalıştığını dünya alem bilirken, FETÖcü Yasin Akdeniz, tam bir ters manyel operasyonuyla FETÖ adına tersine algı yürütüyor. "Tespit ettik, Zaman'da çalışmış, oradan maaş almış!" diyerek youtube yayınları yapıyor! Fakat Aydın'ın (@tirsaktaci) tek bir satır FETÖ'yü ve Gülen'i övdüğü bir yazı ortaya koyamıyor. Ancak kendisi ve Hüsnü abisinin (Sungur ile son skandal zoom yayını başta olmak üzere) onlarca FETÖ'yü övdüğü konuşması ve yazıları var. (Büyük çoğunluğunu dosyatv.com haber sitesinde yayınladık)


MUSTAFA AYDIN, ZAMAN'DA ÇALIŞIRKEN FETÖ'NÜN YAHUDİLİĞİNİ NASIL YAZDI?
2013'TEN SONRA NASIL MUHALEFET ETTİ?
TUNCAY OPÇİN, KOVULSUN DİYE NASIL HEDEF GÖSTERDİ?

Bakınız Mustafa Aydın (fetö'nün kapattırdığı @tirsaktaci twitter hesabında HEM DE ZAMAN'DA ÇALIŞIRKEN FETULLAH'IN PAKRADUNİ YAHUDİSİ OLDUĞUNU nasıl yazmış.! Tuncay Opçin ve diğer Zaman idarecileri nasıl zıp zıp zıplamış :))

(Mustafa Aydın Tırsak Taci, Aksiyon'da 150 hafta 2'şer sayfa mizah yazdı (1998-2001 arası). O yazılarında Sabataylara ve "Gülen örgüt"üne ince giydirmeler yaptığı için Dumanlı tarafından sayfası kaldırıldı!)
Mustafa Aydın Zaman'da çalışırken FETÖ'nün nasıl bir baş belasıymış buyrun görün. Belgeli İSPATLI!
Benim O hesabım kapalı ama benimle ilgili yazan Tuncay Opçin'in hedef göstermeleriyle ilgili linkler halen canlı olarak aşağıda ekledim.
2013 Gezi İhaneti'nde bayrağımızı kaldırdık, kovulana kadar da indirmedik.
Peki ey FETÖcülüğü ortaya çıkmasına rağmen hâlâ utanmadan FETÖ adına Mustafa Aydın'ı ve Tahşiye'yi hedef gösteren Yasin Akdeniz, sen FETÖ aleyhine ne yaptın? KOSKOCA BİR "HİÇ" olduğu gibi EN FANATİK FETÖCÜLERDEN BİRİYDİN!
Dosyatv'de ortaya koyduğum üzere o dönem "Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretleri" diyor, diyalogçuluk yapıyor, kubbenin üstüne haç koyuyor ve yine o gün de Gülen'e karşı çıktığı için Tahşiye'ye saldırıyordun.
2004'te Gülen'i Süfyan ilan ettim sözün tam bir yalan.
- 2010-2016 arasında FETÖ'yü niye kutsadın?
HADİ İZAH ET! (Dosyatv'ye bakınız)
- Niye twitter, facebook ve youtube arşivini BİR FETÖCÜ'NÜN UYARISIYLA SİLDİN!!!
- Hepsini geçtik, niçin 8 Aralık 2020'de üst düzey FETÖ mollası Muhammet Nur Sungur'u sahte hesabın yerine gerçek hesabından savunarak kendini ele verdin! (Bu hatası yüzünden onu araştırdım ve bu yüzden Akdeniz'in kripto fetöcü olduğu ortaya çıktı. Yoksa o ana kadar ben onu FETÖ'yle uğraşan bir meczup zannediyordum. Meğer Gökçe Fırat Çulhaoğlu gibi süper bir sızma FETÖcü imiş.
- DİKKAT: Hâlen telegram ve whatsapp gruplarına katılan Anadolu'nun gerçek FETÖ muhalifi isimleri telefonlarıyla birlikte FETÖ'ye ihbar ediyor!)
***
Buyrun Mustafa Aydın, Zaman'da çalışırken Fuat Avni ekibini nasıl deli etmiş! (Destan gibi mübarek! Ve bunlar sadece Opçin'in yazdıkları!!!) https://twitter.com/YunusKapln13/status/663662351695134720
Benim ne yazdığımı merak eden de bu linke baksın lütfen:
"Abilerle FETÖ'ye sızdık" diyen zavallı, abilerinin de FETÖcülüğünü ifşa etmiş 🙂 Siz sızmadınız, zaten FETÖcüydünüz! Belgeleriyle ortaya koyduğumuz için aklınız yerinden oynuyor 🙂
- Mustafa Aydın, Zaman'da çalışırken FETÖ'nün Yahudi olduğunu yazmış! Ya sen ne yaptın? Al bak bütün delil ve ispatları burada: Cami kubbesinin üstüne haç koyup diyalogçuluk yaptın.
- Diyalog fitnesini eleştirdiği ve reddiye yazdığı için BUGÜN OLDUĞU GİBİ O GÜN DE TAHŞİYE YAYINEVİ'ne bu defalarca saldırdın!
FETÖ'NÜN FEDAİLİĞİNE O GÜN DE BUGÜN DE DEVAM EDİYORSUNUZ!
BUYURUN TUNCAY OPÇİN'İN MUSTAFA AYDIN'I ZAMAN'DA ÇALIŞIRKEN KOVDURMAK İÇİN YAZDIKLARI!