18 Ocak 2019 Cuma

İKTİBAS: TUNCAY OPÇİN ANTALYA ÇOCUK FUHUŞU TURİZMİ 18/24 ŞUBAT 1999 AKTÜEL DERGİSİ

Tarih: 18/24 Şubat 1999Mecra: Aktüel Haber DergisiHaber ya da İddia sahibi: Tuncay OpçinHaber ya da İddia: Antalya parklarında yabancı turistlerle yerli çocuklar arasında yaşanan "çocuk fuhşu"
Tuncay Opçin'le 13 yaşlarında olduğunu söylediği fahişe"çocuk" arasındaki diyaloğu lütfeden kusmamaya çalışarak okur musunuz?Siz hiç hayatınızda bu şekilde bir haber okudunuz mu?Asla düşünemiyorum. Ama Fetullah Gülen'in ve "Cemaat" denen yapının en has üyelerinden Tuncay Opçin'in haberlerini okumaya mideniz dayanırsa bunun gibi çok sayıda "dosyası" bulunuyor.
TUNCAY OPÇİN anlatıyor: 


"Parkta usul usul yürüyorum. Yanıma 13 yaşlarında bir çocuk yaklaşıyor. "Saat kaç?" diye soruyor. Ardından ikinci soru geliyor. "Gay misin?", "Evet", deyince "S...ci mi arıyorsun yoksa saksafoncu mu?" diye soruyor çekinmeden. "İlki" diyorum. "Kaça?" "Kolay, anlaşırız" diyor. "Yemek ve kalacak yer yeter".
***
Opçin'in bu diyalogda sadece tercihinin ne olduğunu anlayabiliyoruz. Çünkü tamamen hayâli bir diyalog. Gerçek olduğuna inanabilmemiz için "rivayet" eden kişinin, yani "gazeteci"nin güvenilir biri olması gerekiyor. Antalya'da böyle bir rezalet olup olmadığı konusunda s
iz Tuncay Opçin'e güvenir misiniz? Ben asla güvenemem.

Zaten, başlıkta "Antalya parkları kendini kuzeyli turiste pazarlayan sokak çocuklarıyla dolu" "Çocuk fuhuşu turizmi" denirken, hemen içeride Antalya'da yabancı turist olmadığı, adı geçen parklarda "Bıyıklı Türkler"in bulunduğu garip bir îmâ ile belirtiliyor. Demek ki, yanlış "sezonda" haber üfürmüş müstahbir efendi. Olduğunu ileri sürdüğü "çocuk fuhşu" gerçekten yaşansaydı, gazetecilik, o rezil pazarlıkları fotoğraflayıp, polise ihbarda bulunup emniyet güçleriyle birlikte bu rezalete karşı mücadele etmek olurdu. Ama haber metnini okuduğunuzda, "çocuk fuhşu ile mücadele"yi değil, ap açık "çocuk fuhşu reklamı"nı görüyorsunuz. Hangi parklara hangi vakitlerde gidilmesi gerektiği bile anlatılıyor. Haber, çocukları yaptığı işten dolayı temize çıkarmak derdinde. Hem de saçma sapan gerekçelerle. Opçin'in konuştuğu çocuklar, "Fuhuş yapmayalım da aç mı kalalım?" diyen Yeşilçam'ın saçma repliklerinden fırlamış bir takım hayali bireyler. 

Aşağıdaki kupürlerde sarı boya ile çizdiğim, "Ne yapayım, çalayım mı?" başlıklı minik kupürü lütfen yine kusmamaya çalışarak okuyun. Tuncay Opçin'in elinde, dikkat çekmek, sansasyon oluşturabilmek için bir rezaletin "kutucuk" içinde nasıl düzenlenip, ÖZENDİRİLDİĞİNİ lütfen görün.Tuncay Opçin, tam da budur!TAM 20 YIL ÖNCE YAPTIĞI HABERLERDEN SADECE İKİ ÖRNEK OKUDUNUZ! (DİĞERİ "İSLAMCI GAY'LER" palavrası)Ve bu adam tam da olması gereken yerde, Pensilvanya'nın en mahrem biriminde. Fuat Avniler ekibinin en vazgeçilmez noktasında.SEN EY SAFTORİK ŞAKİRT, ONLARIN BATIRDIĞI "ŞEY"İ, İZAH VE TEVİL EDECEĞİM DİYE "SIVAMAK" ZORUNDA DEĞİLSİN!


Oray Eğin, ne demişti?

https://www.haberturk.com/yazarlar/oray-egin/1891095-bu-adamlarin-hepsi-neden-escinsel


ŞİMDİ HABERİ OKUYABİLİRSİNİZ

Büyütmek için fotoğrafların üzerine tıklayınız







Hiç yorum yok: