30 Haziran 2020 Salı

Yazar Hüseyin Yılmaz'ın Fetullah Gülen'i öven twitleri..

BUGÜN MEHMET FIRINCI'NIN YANINDA BULUNAN DÜN "BUGÜN" GAZETESİNDE FETULLAH GÜLEN ÖVÜCÜLÜĞÜ YAPAN YAZAR HÜSEYİN YILMAZ'IN TWİTLERİ

Hüseyin Yılmaz, twitter'da @oncekelam hesabını kullanıyor. Aşağıda link uzantıları da gözükecek şekilde alınan kupürlerde görüleceği gibi Hüseyin Yılmaz, Fetullah Gülen'in asla akaid konusunda bir hatasının olmadığı görüşünü savunuyor.
Çünkü kendisi de diyalogçu, modernist, Thomas Michel'ci bir fikre sahip olduğu için Gülen'le aynı "akaid"e sahipler. Bu konuda bir ayrılıkları yok. 
2012 yılında Gülen'in itikadi olarak tüm sapkınlıkları ortaya çıkmışken Hüseyin Yılmaz'ın onu tenzih etmesi FETÖcülük değilse nedir?
Ta 1995 yılında merhum Kadir Mısıroğlu, o âna kadar kendisine hüsn-i zan ettiğini belirttiği Fetullah Gülen'le ilgili bakın nasıl feveran ediyordu. "Fetullah, Allah'a savaş açmıştır. Sıfıra müncer olacaktır" diyordu.
İzleyelim:

Bediüzzaman'ın talebesi Hüsrev Altınbaşak merhumla 12 Mart döneminde aynı hapishanede yatan Mısıroğlu, Hüsrev Efendi'nin kendisine, "Fetullah, rejimin içimize soktuğu adam" dediğini aktarıyordu. Mısıroğlu, o dönem Hüsrev Efendi'ye inanmadığını, aşırıya gittiğini düşündüğünü ancak 1995 itibariyle onun haklı çıktığını anlatıyordu. 

Hüseyin Yılmaz'ın Fetullah Gülen'i övdüğü twitlerin videosu:





















Hiç yorum yok: